10 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ ATL Solutions και Dell Technologies

Oct 3, 2019

 

Το 2019 σηματοδοτεί τα 10 χρόνια συνεργασίας της ATL Solutions (Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ) με μια από της κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής σε όλο τον κόσμο, την Dell. Ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης το 2016 της Dell και της EMC δημιουργήθηκε η Dell Technologies που συμπεριλαμβάνει επτά εταιρείες κάτω από την ίδια στέγη: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream και Vmware.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η ATL Solutions, ως Gold Partner της Dell Technologies, στηρίζει το ψηφιακό μετασχηματισμό και προάγει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με κορυφαία προϊόντα και λύσεις έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η πολύχρονη αυτή συνεργασία θεμελιώνει την ηγετική θέση της ATL Solutions στον κλάδο της και επικυρώνει την πλήρη ευθυγράμμιση της με την Dell Technologies στην αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων στο σύγχρονο κυπριακό επιχειρείν. Ενδεικτικό της επιτυχίας αυτής της συνεργασίας είναι η υλοποίηση σύγχρονων έργων υψηλής τεχνογνωσίας σε μια ευρεία γκάμα πελατών με σκοπό την αντιμετώπιση σύγχρονων τεχνολογικών προκλήσεων.

“Η Dell Technologies βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και τεχνολογίας, γεγονός που την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για μια στρατηγική συμμαχία η οποία απλοποιεί τη διαχείριση και την πρόσβαση σε τελευταίες καινοτομίες όπως SecureWorks, Pivotal, Virtustream και VMware” δηλώνει ο Ανδρέας Κασιούρης, Γενικός Διευθυντής της ATL Solutions.

Σχετικά με την ATL Solutions

Η ATL Solutions δραστηριοποιείται από το 1947 στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Συνδυάζοντας προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών όπως Dell Technologies που εφαρμόζονται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η ATL Solutions έχει ως στόχο να δώσει σε καθε επιχείρηση τα εφόδια που χρειάζεται για την εξέλιξη και ανάπτυξή της στους σύγχρονους τομείς της πληροφορικής.

Σχετικά με την Dell EMC

Η Dell EMC, μέρος της Dell Technologies, επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud κα να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell EMC εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ και τις λύσεις στο cloud.