Η ATL Solutions ανακηρύχθηκε DELL Technologies Platinum Partner

Jul 24, 2020

Το 2020 σηματοδοτεί την επιβράβευση από την Dell Technologies της συνεργασίας της ATL Solutions (Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ) και της ανακήρυξης της, σε Platinum Partner.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, και με τεχνογνωσία πέραν των 35 χρόνων, η ATL Loizou Group, στηρίζει το ψηφιακό μετασχηματισμό και προάγει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Τα κορυφαία προϊόντα και λύσεις που προσφέρονται μέσω της DELL Technologies, προωθούν την αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων στο σύγχρονο κυπριακό επιχειρείν. Ενδεικτικό της επιτυχίας αυτής της συνεργασίας είναι η υλοποίηση σύγχρονων έργων υψηλής τεχνογνωσίας σε μια ευρεία γκάμα πελατών με σκοπό την αντιμετώπιση σύγχρονων τεχνολογικών προκλήσεων και τελευταίες καινοτομίες όπως Unity, VxRail.

Ο Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, Aleks Preradovic επισημαίνει πως «Η εταιρεία Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ είναι ένας από τους πιο μακροχρόνιους συνεργάτες της Dell Technologies στην Κυπριακή επικράτεια, και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την συνεργασία μας να έχει μεγαλώσει τόσο πολύ τον περασμένο χρόνο, εξασφαλίζοντας στην εταιρεία την αναβάθμιση από το ‘Gold’ στο ‘Platinum Tier’ μέσα από το ‘Πρόγραμμα συνεργατών της Dell Technologies’. Η εταιρεία Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ, εκτός, από το ότι μπορεί να πουλήσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Dell Technologies είναι επίσης πιστοποιημένη για να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης των προϊόντων της. Είναι μεγάλη τιμή για τη Dell Technologies να συνεργάζεται με την εταιρεία Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ στην Κύπρο».

«Η Dell Technologies βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και τεχνολογίας, γεγονός που την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων στην κυπριακή αγορά. Πρόκειται για μια στρατηγική συμμαχία η οποία απλοποιεί τη διαχείριση και την πρόσβαση σε τελευταίες καινοτομίες όπως SecureWorks, Pivotal, Virtustream και VMware» δηλώνει ο Ανδρέας Κασιούρης, Γενικός Διευθυντής της ATL Solutions. 

Σχετικά με την ATL Solutions
Η ATL Solutions δραστηριοποιείται από το 1947 και από το 1986 στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Συνδυάζοντας προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών όπως Dell Technologies που εφαρμόζονται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η ATL Solutions έχει ως στόχο να δώσει σε καθε επιχείρηση τα εφόδια που χρειάζεται για την εξέλιξη και ανάπτυξή της στους σύγχρονους τομείς της πληροφορικής.

Σχετικά με την Dell Technologies
Η Dell Technologies, επιτρέπει στους οργανισμούς να εκσυγχρονίζουν, να αυτοματοποιούν και να μετασχηματίζουν τα data centers τους, χρησιμοποιώντας κορυφαίες λύσεις σε converged υποδομές, servers, συστήματα storage και τεχνολογίες προστασίας δεδομένων. Παρέχει, έτσι, ένα αξιόπιστο υπόβαθρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μετασχηματίσουν τις δομές Πληροφορικής, μέσω της δημιουργίας υβριδικών λύσεων cloud κα να μετασχηματίσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες μέσω της δημιουργίας εφαρμογών cloud και λύσεων big data. Η Dell Technologies εξυπηρετεί τους πελάτες της – μέσα στους οποίους συγκαταλέγεται ποσοστό 98 τοις εκατό των εταιρειών Fortune 500 – με το πληρέστερο και πλέον καινοτομικό χαρτοφυλάκιο λύσεων από τις διατάξεις για περιφερειακά συστήματα, τις κεντρικές υποδομές ΙΤ και τις λύσεις στο cloud.