Η Dell Technologies & η ATL Solutions αναβαθμίζουν την απόδοση των επιχειρησιακών σας συστημάτων αποθήκευσης

Jun 16, 2021

Το 2021 σηματοδοτεί την επιβράβευση από την Dell Technologies της συνεργασίας της ATL Solutions (Α. Θ. Λοΐζου & Υιός Λτδ) και της ανακήρυξης της  σε Platinum Partner για δεύτερη συνεχή χρονιά.  Μέσω αυτής της συνεργασίας, και με τεχνογνωσία πέραν των 35 χρόνων, η ATL Solutions, στηρίζει το ψηφιακό μετασχηματισμό για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Dell Technologies αναβαθμίζει την απόδοση των επιχειρησιακών συστημάτων αποθήκευσης Dell EMC PowerStore με νέες δυνατότητες λογισμικού και αυτοματισμού. Η εταιρεία εισάγει επίσης το PowerStore 500, ένα χαμηλότερου κόστους μοντέλο, κατάλληλο για ένα ευρύτερο φάσμα επιχειρήσεων και εφαρμογών που παρέχει υψηλή επιχειρησιακή απόδοση και χαρακτηριστικά.

 

“Το PowerStore αντιπροσωπεύει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη νέα αρχιτεκτονική στην ιστορία της Dell. Οι νέοι και υπάρχοντες πελάτες συστημάτων αποθήκευσης βλέπουν από πρώτο χέρι πώς ο μοναδικός σχεδιασμός, οι κορυφαίες επιδόσεις και οι ξεχωριστές δυνατότητες αυτοματισμού τους βοηθούν να καινοτομούν και να διατηρούν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα”, δήλωσε ο Jeff Boudreau, President and General Manager, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. “Με τις σημερινές ανακοινώσεις, καταστήσαμε το PowerStore ταχύτερο και εξυπνότερο, διευκολύνοντας παράλληλα ένα ευρύτερο φάσμα επιχειρήσεων να ξεκινήσουν με την πλατφόρμα”.

Η Dell Technologies, o κορυφαίος πάροχος συστημάτων αποθήκευσης επιχειρήσεων, έχει παραδώσει περισσότερα από 400 petabytes αποθήκευσης PowerStore – περίπου ίση χωρητικότητα με αυτήν 136 δισεκατομμυρίων τραγουδιών ως αρχεία MP3 – σε περισσότερες από 60 χώρες σε κλάδους όπως η εκπαίδευση, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι μεταφορές, η υγειονομική περίθαλψη, το λιανικό εμπόριο και οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.  

Καινοτομίες στο λογισμικό
Οι βελτιώσεις στο PowerStore OS2.0 μπορούν να εφαρμοστούν σε νέες και υπάρχουσες συσκευές PowerStore με μηδενική διακοπή στις λειτουργίες των πελατών και παρέχουν:

Βελτιώσεις απόδοσης: Το PowerStore υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα φορτίων εργασίας με τη κλιμακτωτή/modular αρχιτεκτονική οριζόντια (scale-out) κάθετα (scale-up) για μπλοκ, αρχεία και εικονικούς τόμους VMware vSphere. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν τώρα  καλύτερη απόδοση από τα φορτία εργασίας στο δικό τους σύστημα PowerStore, επιτυγχάνοντας έως και 25% περισσότερες λειτουργίες εισόδου/εξόδου ανά δευτερόλεπτο (IOPS).

Εκσυγχρονισμός της υποδομής: το PowerStore επεκτείνει τα πλεονεκτήματα της NVMe αρχιτεκτονικής end-to-end, σε όλο το φάσμα του data center με την προσθήκη της επιλογής NVMe πάνω από το κανάλι οπτικών ινών (NVMe-FC), η οποία απαιτεί μια απλή ενημέρωση λογισμικού και χωρίς πρόσθετο υλικό.

Scale-out με το AppsON: Η μοναδική συστοιχία αποθήκευσης του κλάδου με ενσωματωμένο VMware ESXi hypervisor επιτρέπει στους πελάτες να εκτελούν εφαρμογές απευθείας στο σύστημα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AppsON για καλύτερη απόδοση, φορητότητα και ενοποίηση φορτίων εργασίας. Με την προσθήκη της δυνατότητας οριζόντιας (scale-out)  επέκτασης και clustering των συστημάτων PowerStore στο AppsON παρέχεται  πρόσθετη υπολογιστική ισχύς για εφαρμογές που απαιτούν υψηλής έντασης αποθήκευση στο edge, σε τομείς όπως την υγεία και την ανάλυση μεγάλων δεδομένων .

Αυξημένη νοημοσύνη
Οι ενημερώσεις του PowerStore αυτοματοποιούν τις διαδικασίες δεδομένων και παρέχουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους:

Ευφυής μείωση δεδομένων: το PowerStore απλοποιεί τη διαχείριση αποθήκευσης με τη βελτιστοποίηση της χωρητικότητας και της απόδοσης, παρέχοντας μια εγγυημένη μείωση δεδομένων κατά 4:1. Η έξυπνη λειτουργία μείωσης δεδομένων (Intelligent Data Reduction) της συστοιχίας αποθήκευσης εκτελείται πάντα χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση.

Μεγαλύτερη ανθεκτικότητα: Ο μηχανισμός δυναμικής ανθεκτικότητας (Dynamic Resiliency Engine – DRE) του PowerStore βοηθά τους πελάτες να διατηρούν την απόδοση, προφυλάσσοντας παράλληλα από αστοχίες διπλών μονάδων δίσκου. Ο μηχανισμός DRE παρέχει έως και 98% λιγότερες διαδικασίες διαχείρισης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ρυθμίσεις RAID.

Εξυπνότερη διαβάθμιση: Το PowerStore αξιοποιεί το  μέσο Storage Class Memory (SCM) ως μόνιμο χώρο αποθήκευσης και  με τoν συνδυασμό  SCM και standard NVMe μονάδων αποθήκευσης στο σύστημα, επιτυγχάνεται μέχρι και 15% μικρότερο latency στα φορτία εργασίας6 λόγω της ταχύτατης πρόσβασης στα μεταδεδομένα απλά με μια χαμηλή επένδυση σε μία μονάδα Intel® Optane™ D4800Χ.

Οι δυνατότητες αυτοματισμού του PowerStore συμπληρώνονται από το Dell EMC CloudIQ, λογισμικό παρακολούθησης και ανάλυσης χώρου αποθήκευσης που χρησιμοποιεί τεχνητή και ανθρώπινη νοημοσύνη για την παροχή πληροφοριών απόδοσης και χωρητικότητας σε πραγματικό χρόνο.

Παρουσίαση του PowerStore 500
Τo PowerStore 500 παρέχει υψηλής επιχειρησιακής απόδοσης και αποθήκευσης σε προσιτό κόστος. Το PowerStore 500 είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απομακρυσμένες εγκαταστάσεις ή υποκαταστήματα, περιβάλλοντα edge ή και σε μεγαλύτερα περιβάλλοντα IT.

Το 2 Rack Units συμπαγές footprint της συστοιχίας μπορεί να αποθηκεύει έως και 1,2 petabytes και είναι σε θέση να χειρίζεται απαιτητικά εταιρικά φορτία εργασίας, υποστηρίζοντας έως και 2,4 εκατομμύρια συναλλαγές SQL ανά λεπτό και 1.500 VDI desktops ανά συσκευή.  Οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν πολλές συσκευές PowerStore 500 σε ένα προσιτού κόστους  σύμπλεγμα εύκολα διαχειρίσιμο, με δυνατότητες αυτοματισμού και απρόσκοπτη κινητικότητα των δεδομένων. Για μεγαλύτερες διαμορφώσεις, οι πελάτες μπορούν να συνδυάζουν τα μοντέλα PowerStore, για να ανταποκριθούν σε όλη την κλίμακα των αυξημένων αναγκών για τα συστήματα πληροφορικής τους.

Το πρόγραμμα Dell EMC Future-Proof περιλαμβάνει αναβαθμίσεις ανά πάσα στιγμή (Ayntime Upgrades), που αποτελεί το πιο ευέλικτο πρόγραμμα αναβάθμισης ελεγκτών του κλάδου.

Σχετικά με την ATL Solutions

www.atl-solutions.comΗ ATL Solutions δραστηριοποιείται από το 1947 και από το 1986 στο χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών και εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής σε εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Συνδυάζοντας προϊόντα και λύσεις υψηλών προδιαγραφών όπως Dell Technologies που εφαρμόζονται τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, η ATL Solutions έχει ως στόχο να δώσει σε κάθε επιχείρηση τα εφόδια που χρειάζεται για την εξέλιξη και ανάπτυξή της στους σύγχρονους τομείς της πληροφορικής.Add Text Here